Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Φιλική νίκη με Μαρσελίνιο, Σουάνη

Με μία φιλική αναμέτρηση, Ξάνθη και Πανθρακικός ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους, ενόψει του ρεπό για τις ημέρες του Πάσχα, με τους παίκτες του Νίκου Κεχαγιά να παίρνουν τη νίκη, χάρη σε τέρματα των Μαρσελίνιο, Σουάνη. 
Οι δύο προπονητές, δοκίμασαν πολλά διαφορετικά σχήματα και όλους σχεδόν τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, βγάζοντας αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Στρμπα στο 27' για τη Ξάνθη και ο Ιασωνίδης στο 34' για τους φιλοξενούμενους, έχασαν τις πιο κλασσικές, με τη μπάλα όμως να μην τους κάνει το χατίρι και να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Τα γκολ που χάρισαν την άτυπη νίκη στη Ξάνθη σημείωσαν ο Μαρσελίνιο στο 41΄, εκμεταλλευόμενος την πάσα ακριβείας του Πόι και ο Σουάνης στο 56'.

Τόσο η Ξάνθη όσο και ο Πανθρακικός ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δύο τραυματισμούς, αφού Παπαδημητρίου και Παπουλής αποχώρησαν με ενοχλήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποια εξαιρετικά φάση. Σημειώνεται πως μετά από καιρό συμμετείχε σε αγώνα της Ξάνθης ο Έλινγκτον.
Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Τζάκι, Ριζογιάννης, Στρμπα, Μαρσελίνιο, Πόι, Έλιγκτον (25 Άλφα), Λουτσιάνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λοντίγκιν, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Φλίσκας, Τζιωρτζόπουλος, Βασιλακάκης, Στίγκα, Αλ Σαίφι, Μπούγκα, Ζιέντσουκ, Σουάνης.


Πανθρακικός: Βρονταράς, Αργυρίου, Σακελλαρίου, Ιασωνίδης, Λόπεζ, Παπουλής, Εφραιμίδης, Ρομπέρ, Μπέλεκ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ταίρης, Μουνάφο, Στόικος, Χαριτωνίδης, Τζόκιτς, Δραγανίδης, Μπουσινάκης, Πέντσας, Γωνιάδης, Κανωτίδης, Παπαδόπουλος
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: