Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

«Πετάει» για Λονδίνο

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Στιβ Μπέλεκ. Την ερχόμενη εβδομάδα το πολυπόθητο γαλλικό διαβατήριο θα φτάσει στα χέρια του και ο νεαρός φορ θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τότεναμ η οποία έχει εδώ και καιρό τον παίκτη στο στόχαστρο.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Θόδωρος Σαββάκης, μιλώντας στην
«Εξέδρα», όχι μόνο επιβεβαίωσε την άμεση έκδοση του γαλλικού διαβατηρίου του παίκτη, αλλά είπε πως αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μπέλεκ θα ταξιδέψει στο Λονδίνο και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις: «Ηταν κάτι που το περιμέναμε όλοι εδώ και πολύ καιρό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το γαλλικό διαβατήριο θα βρίσκεται στα χέρια του παίκτη την ερχόμενη Δευτέρα (29/03). Ο μάνατζέρ του κινεί όλες τις διαδικασίες.

Αμέσως μετά, αφού τελειώσει και η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο παίκτης με όλα τα απαραίτητα χαρτιά του θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να προχωρήσει έτσι η μεταγραφή του στην Τότεναμ». Σύμφωνα με αγγλικά σενάρια, οι Λονδρέζοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Πανθρακικό, ώστε να αποκτήσουν τον πανύψηλο επιθετικό αντί του ποσού των 1,7 εκατ. ευρώ.


Μάλιστα, στην προφορική συμφωνία που φέρεται να έχει επέλθει ανάμεσα στους Ακρίτες και τους Αγγλους, υπάρχει και όρος προκειμένου η ομάδα της Κομοτηνής να πάρει το 25% των χρημάτων που θα λάβουν οι Πετεινοί, σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Πληροφορία που αν όντως επαληθευτεί, τότε σημαίνει αυτομάτως και μια τεράστια οικονομική ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ ενόψει της νέας χρονιάς στη Β' Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: