Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Κρούση σε Σουλτανίδη

Τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα τον Πανθρακικό στην Β΄ Εθνική, κάνουν στην Κομοτηνή. Οι άνθρωποι των «πρασίνων» προχωρούν τον σχεδιασμό, με στόχο την στελέχωση της ομάδας για την άμεση επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.

Στην κορυφή της λίστας του Παύλου Δερμιτζάκη, πέραν τον Στάθη Καραμαλίκη είναι ο Νίκος Σουλτανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άσος της Καβάλας έχει δεχθεί πρόταση από τους «πράσινους» για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο έμπειρος επιθετικός, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Αργοναύτες», οι οποίοι δεν είναι αρνητικοί για την παραχώρησή του.

Παράλληλα, στο «στόχαστρο» του Παύλου Δερμιτζάκη και των ιθυνόντων τον Πανθρακικό, βρίσκεται ο Κώστας Μπάρμπας από τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά και ο πορτιέρο της Ηλιούπολης, Γιάννης Τακίδης.


Εν τω μεταξύ, στην ομάδα της Κομοτηνής αναμένουν τις εξελίξεις για τους Μπέλεκ και Αργυρίου. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας αποτελούν στόχους συλλόγων της Αγγλίας, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι νεότερο.


Ο 21χρονος Έλληνας αμυντικός βρίσκεται εν αναμονή της Μπλάκμπερν, όπου δοκιμάστηκε, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα γίνει άμεσα πραγματικότητα το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ για τον Αργυρίου.


Όσον αφορά στον Μπέλεκ, ο 17χρονος επιθετικός περιμένει τα απαραίτητα έγγραφα από το Καμερούν, προκειμένου να μπορέσει να βγάλει γαλλικό κοινοτικό διαβατήριο, που είναι απαραίτητο για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στην Τότεναμ. 

www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: