Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Πακέτο από Διαγόρα – Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ολίσε

Την όσο γίνεται καλύτερη ενίσχυση της ομάδας τους επιθυμούν ενόψει της νέας χρονιάς στη Β΄ Εθνική, οι άνθρωποι του Πανθρακικού, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αναλαμβάνει δράση και να ξεκινάει το δικό του... σαφάρι, για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.
Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης του Διαγόρα μπορεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή του 42χρονου τεχνικού και να βρίσκεται ένα βήμα από την μεταγραφή του στον Πανθρακικό, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης από το Σμαραγδένιο νησί που έχει μπει στο στόχαστρο των Ακριτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Ρούσεφ έχει ήδη συζητήσει με τον Παύλο Δερμιτζάκη (με τον οποίον συνεργάστηκε στο Διαγόα, όπως και ο Σαλαμαστράκης) το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην Κομοτηνή, από τη στιγμή μάλιστα που το συμβόλαιό του από τον Διαγόρα λήγει τον Ιούνιο. Οι δύο πλευρές βλέπουν με πολύ θετικό μάτι να συνεργαστούν ξανά σε κάποια ομάδα και δεν αποκλείεται μέχρι την άλλη εβδομάδα να υπάρξει προφορική συμφωνία. Εκτός όμως από τους Σαλαμαστράκη και Ρούσεφ, στο στόχαστρο των Ακριτών βρίσκεται και ο Γιώργος Χρήστου.
Ο παίκτης μπορεί να μην αποτελεί πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Πανθρακικού για το αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο το ενδεχόμενο αποχώρησης του Λευτέρη Σακελαρίου στον Πανιώνιο, αφήνει ανοιχτή την πόρτα για τον 29χρονο αμυντικό του Διαγόρα (και αυτός αποτελεί προσωπική επιλογή του Δερμιτζάκη, αφού συνεργάστηκαν στο Διαγόρα).
Την ίδια στιγμή, ο Εγκούντου Ολίσε, αναμένεται να αποτελέσει τον πρώτο παίκτη που θα αποχωρήσει από την Κομοτηνή για ένα χρόνο, αφού αναμένεται να δοθεί δανεικός για δώδεκα μήνες στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Νιγηριανός μέσος δεν αποκλείεται να πάει στο Βόλο την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να επισημοποιήσει το δανεισμό του στους Ερυθρόλευκους, ενώ στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.
Παράλληλα, στα ονόματα των Κώστα Μπάρμπα, Γιάννη Τακίδη και Στάθη Καραμαλίκη, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Δημήτρη Κουτσόπουλου από την Αναγέννηση Καρδίτσας, προκειμένου να μετακομίσει στην Κομοτηνή.

www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: