Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Πρόσκληση

Εαν θέλετε να γίνεται συντάκτες στείλτε μου mail στο andiam2004@gmail.com
ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!



γ) Σχετικά με τις δημοσιεύσεις χρηστών:
Οι Moderators/Administrators του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα να διακόψουν την προβολή δημοσίευσης σε περίπτωση παράβασης των κανόνων περί δημοσιεύσεων που ορίζονται σε αυτό το κείμενο.

Νομικά ζητήματα*
Oι συμμετέχοντες στο forum του panthrax.gr συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους. Ιδίως, απαγορεύονται:

α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

β) Αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών. Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα που θίγουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών κομματιών.

γ) Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

δ) Η πρόκληση βλάβης σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.

ε) Η μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή /και συνεργασία του χρήστη με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.

στ) Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς υλικό για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη e-mails και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

ζ) Η παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών (όπως η συλλογή ή/ και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών).

Για οποιοδήποτε από τα παραπάνω υπεύθυνοι είναι οι χρήστες και οι Moderators/Administrators δεν εγγυώνται την επέμβαση τους ούτε και έχουν την οποιαδήποτε ευθύνη. Οι moderators/administrators έχουν το δικαίωμα (όχι όμως και την υποχρέωση) να απαγορεύσουν την διακίνηση μηνυμάτων τέτοιου περιεχομένου. Το panthrax.gr ωστόσο δεν φέρει καμία ευθύνη για τα μηνύματα ή/ και τα αρχεία που ανταλλάσσουν τα μέλη του, όπως άλλωστε αναφέρθηκε προηγουμένως. Εφόσον υπάρχει οποιαδήποτε αντίδραση από εταιρείες ή οργανισμούς που θίγονται από προγράμματα, αρχεία ή/ και τα _link_s που διακινούνται, θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα e-mail στη Διαχείριση του panthrax.gr ώστε να αφαιρεθούν άμεσα και να προστατευθούν να νομιμα δικαιώματά τους.
Oι Αdmins/Mods του φόρουμ, διατηρούν το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψουν τη χρήση του ή των κωδικών πρόσβασης, ή/και να διακόψουν τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες που θεωρεί ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των όρων χρήσης.

Η συμμετοχή στο φόρουμ σημαίνει αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
ΠΗΓΗ: panthrax.gr
Αφού εκεί ο admin είναι ανύπαρκτος ΕΚΕΙ ας βάλουμε μία τάξη εδώ μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: