Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Για «δεκάρι» και φορ.

Μπορεί αυτήν τη στιγμή το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού να είναι πώς η ομάδα θα βγει από τη δύσκολη ομολογουμένως θέση στην οποία βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος, η διοίκηση ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κομοτηνή αναφέρουν ότι οι άνθρωποι των «πράσινων» έχουν κάνει ήδη μια πρώτη συζήτηση με τον νέο τεχνικό Αλμπέρ Καρτιέ, έχοντας ως βασικό θέμα την ενίσχυση της ομάδας. Ο Γάλλος προπονητής κατέστησε σαφές ότι ο Πανθρακικός θα πρέπει να κινηθεί οπωσδήποτε για την απόκτηση ενός μέσου ο οποίος θα είναι ο ιθύνων νους και ο κινητήριος μοχλός στην ανάπτυξη της ομάδας, καθώς και για ένα κλασικό φορ που θα βοηθήσει στο σκοράρισμα, έναν τομέα που υστερεί κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό φέτος η ομάδα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα τέρματα που έχουν σημειωθεί με τη συμπλήρωση των έξι πρώτων αγωνιστικών. Οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο ο Καρτιέ φέρεται να έχει προτείνει κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια που ο ίδιος ψάχνει.

Φυσικά, βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει ο χειμερινός μεταγραφικός σχεδιασμός είναι ο Πανθρακικός να συνεχίζει μέχρι τον Γενάρη να παραμένει εντός στόχων, ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Απαντες θεωρούν ότι η αντεπίθεση θα πρέπει να αρχίσει από το επόμενο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λάρισα, όπου η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα για τους Θρακιώτες.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι διοικούντες την ΠΑΕ θα προτιμήσουν να πορευτούν με τους ποδοσφαιριστές (νεαρούς ως επί το πλείστον) που απαρτίζουν έως τώρα το φετινό ρόστερ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις, κυρίως παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και δεν έχουν προσφέρει έως τώρα τα αναμενόμενα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και εκπλήξεις, οι οποίες θα αφορούν ποδοσφαιριστές που όταν ήρθαν στον Πανθρακικό το καλοκαίρι θεωρούνταν βασικοί και αναντικατάστατοι.(goalday.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: