Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Λύση συνεργασίας με Λεωνίδα Μπίλη

Την παραίτησή του από «δεξί χέρι» του Αλμπέρ Καρτιέ ανακοίνωσε απόψε ο Λεωνίδας Μπίλης. Ο τέως βοηθός προπονητή της ομάδας της Κομοτηνής – που φέτος είχε αρχίσει τη συνεργασία του με το σύλλογο– αποχαιρέτησε τον Καρτιέ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τις ευχές του ο Πανθρακικός να βρει το δρόμο του και να καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά του, δήλωσε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία του με τον Γάλλο τεχνικό, ενώ αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να διατηρηθεί το καλό κλίμα και η ηρεμία στους κόλπους της ομάδας, αφού η συνέχεια αναμένεται δύσκολη.

Ο Λεωνίδας Μπίλης είχε εργασθεί για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, και αποτελούσε πραγματικά το «δεξί χέρι» του Καρτιέ, αφού είναι γλωσσομαθής και βοηθούσε στην επικοινωνία του τεχνικού του Πανθρακικού με τους παίκτες και ολόκληρο το τιμ, ενώ έχει ήδη στα χέρια του ορισμένες επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες εξετάζει ως επόμενο βήμα για την καριέρα του.

Από τη μεριά της διοίκησης, τηρείται «σιγή ιχθύος» και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει τελικά την παραμονή του Αλμπέρ Καρτιέ στον πάγκο της ομάδας.

Ως αντικαταστάτης του κ. Μπίλη επιλέχθηκε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, προπονητής της ομάδας Νέων του Πανθρακικού και παλιός παίκτης του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: