Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Δεδομένου οτι το διαδίκτυο "προσφέρει" ανωνυμία, με τη χρήση nicknames, καθώς επίσης το panthrax.gr δεν απαιτεί ούτε δύναται να επιβεβαιώνει τα πραγματικά στοιχεία των εγγεγραμμένων μελών, σε περίπτωση νομικής εμπλοκής δυο ή περισσοτέρων μερών με αφορμή λεγόμενα ή πράξης μέσα απο το panthrax.gr, το μόνο στοιχείο που μπορεί να δοθεί, εφόσον ακολουθηθούν τα νόμιμα, είναι η διεύθυνση (IP) η οποία χρησιμοποιήθηκε για την πρόσβαση στις σελίδες. Το δεδομένο αυτό θεωρείται ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, και θα πρέπει να δίδεται κατόπιν της προσκόμισης του απαραίτητου ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ, από τον εκάστοτε θιγόμενο/ενδιαφερόμενο.
Νομικά ζητήματα*
Oι συμμετέχοντες στο forum του panthrax.gr συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους. Ιδίως, απαγορεύονται:

γ) Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
ζ) Η παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών (όπως η συλλογή ή/ και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών).
Πηγή: Panthrax.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: