Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Μπερτράντ Ρομπέρ: Θα τα καταφέρουμε


Αισιόδοξος για την παραμονή του Πανθρακικό στην Super League δείχνει πως είναι ο Ρομπέρ Μπερτράντ. Ο 25χρονος άσος της ομάδας της Κομοτηνής, Μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα «clicanoo.com» θεωρεί πως από την στιγμή που εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν εύκολη λεία για τον Παναθηναϊκό και τον... Σισέ, τότε μπορούν να κάνουν τα πάντα.

«Όλα είναι πιθανά γιατί δεν γίναμε εύκολη λεία ούτε για τον Παναθηναϊκό του Τζιμπρίλ Σισέ. Θα συνεχίσουμε και αυτό που χρειαζόμαστε είναι δυο-τρεις νίκες. Όμως, πρέπει να νικήσουμε, υπάρχει και θέληση και πίστη», τόνισε στον Τύπο της Γαλλίας ο έμπειρος άσος, για να συμπληρώσει:

Μάλιστα, δίνει την είδηση, που εδώ και μέρες ακούγεται, για αλλαγή προπονητή, αφού ο Καρτιέ δεν... απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά και για πιθανές μεταγραφές: «Ο πρόεδρος μάς μίλησε και μας είπε πως είναι έτοιμος να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Η ομάδα θα ενισχυθεί άμεσα».

Ερωτηθείς αν μετάνιωσε για τον ερχομό του στην Ελλάδα, απάντησε: «Όχι καθόλου. Μετά από αρκετά χρόνια στη Γαλλία ήθελα να αλλάξω. Αυτό που ήθελα είναι να παίζω και ο Πανθρακικός μου έδωσε την ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: