Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Διπλό κέρδος παρά... την ήττα

Υπό άλλες συνθήκες η λευκή ισοπαλία από τον Αστέρα Τρίπολης στην Κομοτηνή, δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι παραπάνω από έντονη δυσαρέσκεια και μεγάλο προβληματισμό, αναλογιζόμενος κανείς και τον μέχρι πρότινος έναν βαθμό στα δώδεκα πρώτα παιχνίδια της ομάδας.


Ωστόσο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, υπήρξε ένα κέρδος και μάλιστα διπλό, τόσο για τον Αλμπέρ Καρτιέ όσο και για την ομάδα του Πανθρακικού, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει στο πρωτάθλημα. Το διπλό αυτό κέρδος ακούει στα ονόματα των Δημήτρη Ταϊρη και Λάζαρου Χαριτονίδη, με τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές να κάνουν ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα και να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Αν και τέταρτος τερματοφύλακας στη σειρά, ο Δημήτρης Ταϊρης βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, αφού οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι και οι Βρονταράς, Ρόκα και Ρούνιε ήταν τραυματίες και έμειναν εκτός πλάνων.
Από την άλλη, ο υψηλόσωμος αμυντικός, μπορεί να είδε τους Μπαχαρίδη, Τζόκιτς, Τροϊζι και ενίοτε τους Εν Γκαμπί και Κανωτίδη να φλερτάρουν με τη θέση του και να ξέρει πως ίσως δεν του δοθούν τα λεπτά συμμετοχής που θα ήθελε, ωστόσο η ευκαιρία του χτύπησε την πόρτα και την έπιασε από τα μαλλιά. Στα αγωνιστικά θέματα, οι παίκτες είχαν τη Δευτέρα ρεπό ενώ την Τρίτη θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: