Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Αργυρίου: «Φτιάχνουμε ομάδα για του χρόνου»

Ο Ανέστης Αργυρίου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία έχει διαμορφωθεί για την ομάδα του.
«Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Φτιάχνουμε ομάδα για του χρόνου. Το ρόστερ αλλάζει. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα αμέσως την επόμενη χρονιά». Κατά τη γνώμη του νεαρού μεσοαμυντικού οι πολλοί τραυματισμοί είναι ο λόγος για τον οποίον η ομάδα του βρίσκεται και με τα δύο πόδια στη Β' Εθνική. Από την πλευρά του ο Ταΐρης δήλωσε απογοητευμένος, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ήθελαν να χαμογελάσουν πριν από τις γιορτές, έστω και στο τελευταίο ματς του 2009: «Είναι δύσκολες οι στιγμές. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Ελπίζαμε να κάνουμε γιορτές με νίκη, αλλά αυτό δεν έγινε».
Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Φαγιάρδο τόνισε: «Το πρώτο γκολ μας αποσυντόνισε», ενώ για το μέλλον του στην ομάδα και τις πληροφορίες που τον θέλουν να μη βρίσκεται στα πλάνα και να καλείται για λύση της συνεργασίας έδωσε τη δική του απάντηση. «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ξέρω ότι τα δίνω όλα για την ομάδα, παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Το τι θα συμβεί και το αν θα παραμείνω στον Πανθρακικό δεν είναι δική μου απόφαση» είπε ο Πορτογάλος, ρίχνοντας το μπαλάκι ουσιαστικά στη διοίκηση.
 www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: