Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Προς Πανσερραϊκό ο Ντιαλό;

Αποφασισμένοι να πάρουν σκούπα και να... αδειάσουν στην κυριολεξία τη ομάδα, φαίνεται πως είναι οι διοικούντες τον Πανθρακικό, αφού μετά τους Νίματς, Νουόκο και Μουνάφο, που έχουν ήδη λύσει και επίσημα τη συνεργασία τους, την πόρτα της εξόδου ετοιμάζονται να περάσουν ακόμα δώδεκα παίκτες!
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κομοτηνή, οι Ρούνιε, Οράκ, Κλεμάν, Ρόκα, Ενγκαμπί, Βελάσκο, Ολίσε, Φαγιάρδο, Τροΐζι, Καπετάνος και Μίτου, έχουν ήδη ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Πανθρακικού πως θα λύσουν τα συμβόλαιά τους μέσα στο Δεκέμβριο και πως θα πρέπει να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Και μπορεί τα ονόματα αυτά – ως επί το πλείστον τουλάχιστον – να ήταν αναμενόμενα προς αποχώρηση από τους φίλους της ομάδας, ωστόσο η πληροφορία πως και ο Αμπντούλ Ντιαλό αναμένεται να αποχαιρετήσει την Κομοτηνή, ήρθε κάπως... ξαφνική.
Σύμφωνα με σενάρια από την ακριτική πόλη, ο επιθετικός από τη Μπουρκίνα Φάσο έχει μπει στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού και αναμένεται να δοθεί με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος, τον Ιανουάριο!

Στα αγωνιστικά θέματα, η νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό με 3-0, διατήρησε την ομάδα στους δύο βαθμούς, με τη συνέχεια να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη. Τη Δευτέρα οι παίκτες είχαν ένα χαλάρωμα, ενώ για την Τρίτη έχει δοθεί ρεπό.
http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: