Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Τέλος και ο Καπετάνος - Τσεκάρει τον Γκαϊταντζή

Τον Ελληνοαυστραλό μεσοεπιθετικό Χρήστο Γκαϊταντζή τσεκάρει ο Πανθρακικός. Ο 24χρονος μέσος, που παίρνει μέρος στις προπονήσεις των Θρακιωτών, έχει θητεύσει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί στις Μαρκό και Κορωπί.

Τη σεζόν 2007-08 έπαιξε στην ιταλική Καστροβιλάρι και την περσινή σεζόν στη Γουέστ Σίδνεϊ Μπέρις. Στο μεταξύ, τη χρονιά με νίκη θέλει να αποχαιρετήσει ο Αλμπέρ Καρτιέ (φωτό), η οποία φυσικά αν κατακτηθεί, θα είναι και η πρώτη σε έναν ολόκληρο γύρο.

 Ο Κώστας Καπετάνος έγινε ο πέμπτος παίκτης που πέρασε την πόρτα της εξόδου στον Πανθρακικό, μετά τους Κωνσταντινίδη, Νουόκο, Νίματς και Μουνάφο. Ο 24χρονος μέσος, είχε ενημερωθεί εδώ και λίγο καιρό πως πλέον δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αλμπέ Καρτιέ, με τη διοίκηση να του ζητάει την άμεση λύση της συνεργασίας τους.
Την Πέμπτη ο παίκτης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τους Ακρίτες, παίρνοντας τα δεδουλευμένα του. Μάλιστα ο πρώην πλέον μέσος του Πανθρακικού, εμφανώς απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη με την ομάδα της Κομοτηνής, δήλωσε πως: «Σίγουρα με στεναχωρεί αυτή η κατάληξη. Αν και ο προπονητής με ήθελε στην ομάδα, κάποιοι άλλοι δεν συμφωνούσαν.
Οι… εργάτες του Θόδωρου Σαββάκη δεν με ήθελαν. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Αυτό που με λυπεί είναι η βαθμολογική θέση της ομάδας και ο φίλαθλος κόσμος, που έχει απογοητευτεί. Ωστόσο αυτό γίνεται όταν κάνουν κουμάντο άνθρωποι που δεν γνωρίζουν από μπάλα». Το δρόμο του Κώστα Καπετάνου αναμένεται να ακολουθήσουν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και οι Ρόκα, Ρούνιε, Οράκ, Εν Γκαμπί, Κλεμέν, Βελάσκο, Ολίσε, Ντιαλό, Τροϊζι και Μίτου.
 
Πολλά προβλήματα ενόψει Ατρομήτου
Την ίδια στιγμή η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, συνεχίζεται με πολλά προβλήματα για τον Αλμπέρ Καρτιέ. Αρσενίεβιτς, Ρόκα, Ρούνιε, Ολίσε και Εν Γκαμπί δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γάλλου τεχνικού, ενώ αντίθετα στην αποστολή θα επιστρέψουν οι Τζόκιτς και Ντιαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: