Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ποιός τα είπε άραγες αυτά;

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ


Μέχρι να πάμε στην Σούπερ Λίγκα το έργο θα είναι πολεμικό. Εγώ μπορεί να διδάσκω συμπεριφορές μέσα στα δικαστήρια, αλλά την Κυριακή τουλάχιστον σε αυτές τις κατηγορίες και σε αυτούς που μας πειράζουν. είτε είναι αντίπαλοι (παίκτες, προπονητές, παράγοντες) είτε είναι δικοί μας παίκτες, γίνομαι χούλιγκαν. Το ίδιο και ο Σπανός, το ίδιο και ο Σταθάκης κ.α.


Σήμερα τον Παναργειακό τον σεβαστήκαμε. Χαίρομαι που αύριο μπορεί να κάνουν μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Και λίγα είδαν. Έπρεπε να δείτε τι τραβάμε εμείς παντού. Οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι αυτής της φύσης. Να αντέχουν το ξύλο εκτός έδρας και όταν δεν είναι αυτό που πρέπει να ντρέπονται να κοιτάξουν τον προπονητή στα μάτια, όπως και τη διοίκηση. Αυτά και όταν ακούσετε τα οικονομικά προβλήματα θα καταλάβετε».

Για τις δηλώσεις του περί ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Παναχαϊκή: «Πολιτισμό στους απολίτιστους όχι. Σας το λέω. Είναι άγριο το πράγμα από δω και πέρα. Ακόμα σκέφτομαι πως θα περάσουν τον Ισθμό ο Σαρωνικός και ο Κεραυνός Κερατέας. Γιατί μια εβδομάδα ολόκληρη μας ζάλισαν με τις συνεντεύξεις του Ζαχαριά, του Μπάρτη, του Συρίγου. Αν είναι δυνατόν, δημοσιογράφοι να φιλοξενούν δηλώσεις από τον Συρίγο, τον μεταφορέα χρημάτων. Το ίδιο έχει κάνει και στον Άγιο Δημήτριο. Και τολμούν να βάζουν στην ίδια ζυγαριά ένα παλικάρι σαν τον Σπανό που με τον ιδρώτα του 12 ώρες τη μέρα προσπαθεί να βελτιώσει τα παιδιά και κάποια λαμόγια να τολμούν να λένε ότι παίξαμε για τον Σπανό. Και εμείς για τον Σπανό θα παίξουμε στον δεύτερο γύρο. Ποδοσφαιρική γιορτή εκεί που συναντάμε ποδοσφαιρική γιορτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: