Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ. Σα να άρχισε τώρα

Χρειάστηκε να φθάσει η τελευταία ημέρα του Γενάρη για να πετύχει ο Πανθρακικός την πρώτη του νίκη στην φετινή σεζόν, κόντρα στην ομάδα του Εργοτέλη. Το πόσο πολύ οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη ήθελαν να πανηγυρίσουν μία νίκη, φάνηκε από τις αντιδράσεις τους μετά το τελευταίο σφύριγμα. Αγκαλιές, φιλιά… ξέσπασμα. Γνωρίζουν ότι δεν αυξήθηκαν οι πιθανότητες παραμονής. Ο Πανθρακικός εξακολουθεί να είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό, ελπίζοντας απλά σε… ένα θαύμα. Αυτή η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα νίκη όμως, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας και αυτό έχει ήδη φανεί. Η εικόνα του Πανθρακικού είναι ασφαλώς πολύ καλύτερη στα τελευταία παιχνίδια και δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση επί της ουσίας, ότι πήρε τους τρεις βαθμούς σε ένα ματς της Κομοτηνής, καθώς κάτι ανάλογο θα μπορούσε να είχε γίνει και σε προηγούμενα παιχνίδια. Ο Παύλος Δερμιτζάκης όπως ήταν λογικό μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, υπογραμμίζοντας ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος όχι μόνο από την επιτυχία αυτή αλλά και από το γεγονός πως δεν το έβαλαν κάτω και γύρισαν το ματς, μολονότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ. Πλέον για τον Πανθρακικό το πρωτάθλημα είναι σα να άρχισε… προχθές και αυτό που επιθυμούν στην ομάδα της Κομοτηνής είναι να συγκεντρώσει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.
Αρσενίεβιτς: «Τρελαινόμουν όσο ήμουν εκτός»
Ο Φίλιπ Αρσενίεβιτς ήταν αυτός που πέτυχε το τρίτο και πιο εντυπωσιακό γκολ για την ομάδα της Κομοτηνής. Ο Σέρβος τόνιζε πως: «τόσο καιρό ήμουν εκτός ομάδας και τρελαινόμουν. Ήθελα να βοηθήσω όμως δεν μπορούσα. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς, όμως θα δώσουμε μέχρι τέλους την μάχη και θα τιμάμε την φανέλα που φοράμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Φιλική νίκη επί του ΠΑΟ Κοσμίου
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποκατάστασης, όμως όσοι δεν έπαιξαν είχαν φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟ Κοσμίου. Μαζί με ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Κ21 και Κ17, η ομάδα του Πανθρακικού επικράτησε 1-0 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πυθαρούλη.
www.metropolisradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: