Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Μήπως και αυτή τη φορά η αστυνομία θα μας αποδείξει την ανικανότητα της.

Ακόμα και σε περίπτωση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων δεν θα επιτραπεί η είσοδός τους στο γήπεδο
Να μην υπάρχει κερκίδα φιλοξενούμενων οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον αγώνα με τον Πανθρακικό στο στάδιο της Κομοτηνής, αποφάσισε η αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης. Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται με γνώμονα την απόφαση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού (απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων εκ μέρους των γηπεδούχων ΠΑΕ στις φιλοξενούμενες ΠΑΕ και στους συνδέσμους φιλάθλων τους για όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της Α, Β, και Γ εθνικής κατηγορίας, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2009 -2010, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης).

Έτσι για την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων Πανθρακικός – ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΠΑΠ Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ώρα 16:45, η αστυνομία αποφάσισε τα εξής μέτρα:

α) Να μην οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του ΟΠΑΠ Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής για φιλάθλους της ΑΕ. Σε περίπτωση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων δεν θα επιτραπεί η είσοδός τους στο γήπεδο.
β) Η ΑΠΣ Πανθρακικός ΠΑΕ να θεωρήσει και να διαθέσει 5.450 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας που εκδόθηκαν μέχρι την ημέρα της απόφασης (05-02-2010) και να τα διαθέσει αποκλειστικά στους φιλάθλους της ομάδας της.
γ) Δεν θα επιτραπεί η εισαγωγή στο γήπεδο πανό – πλακάτ ή άλλων αντικειμένων, το περιεχόμενο των οποίων προσβάλλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, καθώς και η εισαγωγή πανό, πλακάτ ή άλλων αντικειμένων (κασκόλ κλπ) άλλων ομάδων, πλην της ΑΠΣ Πανθρακικού, και σε περίπτωση παράβασης αυτών θα εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία.
δ) Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που οπωσδήποτε θα πρέπει να κατέχουν. www.xronos.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: