Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ιασωνίδης: Ανεβαίνει η ψυχολογία μας

Κάθε αγώνα ξεχωριστά κοιτούν οι παίκτες του Πανθρακικού σύμφωνα με τον Κώστα Ιασωνίδη. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε στο Sportaction πως έχει ανέβει η ψυχολογία της ομάδας της Κομοτηνής μετά τα δυο θετικά αποτελέσματα με Ξάνθη και Εργοτέλη, ενώ τόνισε πως θα προσπαθήσουν για τον καλύτερο στον αγώνα με τον Άρη. Επίσης, τόνισε πως η έλευση του Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας άλλαξε την εικόνα και την ψυχολογία των παικτών.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Η ομάδα είχε να κερδίσει από πέρυσι και σίγουρα ήταν ότι καλύτερο για εμάς και θα μας δώσει δύναμη για να συνεχίσουμε, γιατί σίγουρα η χρονιά δεν είναι όπως την περιμέναμε. Αν και νέος εγώ στην ομάδα μπορώ να πω πως η ψυχολογία των παικτών έχει ανέβει και από την ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη και από τη νίκη επί του Εργοτέλη».




Στην συνέχεια, ο 25χρονος παίκτης τόνισε για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Είναι πασιφανές πως έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης στα δυο τελευταία ματς που έχουμε δώσει. Πιστεύω πως θα πάμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς άγχος για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σίγουρα από την έλευση του κ. Κούπερ έχει δείξει ο Άρης αρκετά σημάδια βελτίωσης και πιστεύω πως θα προσπαθήσουμε να χαρούμε το ματς και χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό».

Όσον αφορά στον Παύλο Δερμιτζάκη τόνισε: «Σίγουρα η έλευση του κ. Δερμιτζάκη έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που πήραμε και από το ότι η ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ο Ιασωνίδης τόνισε πως οι πιθανότητες να αναστραφεί η κατάσταση και να παραμείνει ο Πανθρακικός είναι ελάχιστες: «Πιστεύω πως η ομάδα έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά που θα βρίσκεται στη Β’ Εθνική. Εμείς σαν παίκτες κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και προσπαθούμε να πάρουμε αποτελέσματα γιατί κάνει καλό και στην ψυχολογία της ομάδας και στους φιλάθλους της Κομοτηνής, που αυτή τη χρονιά είναι πικραμένος. Τώρα για το αν ανατραπεί η κατάσταση, νομίζω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους: «Σίγουρα οι δυο συμμετοχές που έχω κάνει ήδη στην Σούπερ Λίγκα είναι ότι καλύτερο για εμένα και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου όποτε μου ζητηθεί. Σίγουρα ο κάθε ποδοσφαιριστής κοιτάει το καλύτερο για την ομάδα του και εγώ κοιτάω ότι καλύτερο αυτή την στιγμή για τον Πανθρακικό».


Του Θωμά Ναλμπάντη sportaction.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: