Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Μπουσινάκης-Σακελλαρίου στο Sport24.gr

Ισοπαλία στο "El Thrakiko", νίκη με Εργοτέλη, διπλό στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Αν κάποιος κοίταζε τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου, θα πίστευε ότι ο Πανθρακικός αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά η ομάδα της Κομοτηνής έχει υποβιβαστεί Τι είναι αυτό που απομένει; Αξιοπρέπεια...


Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησαν δυο νέα παιδιά με τέτοιο τρόπο, που από τα λεγόμενα τους καταλάβαινες ότι την εννοούσαν και δεν κατέφυγαν σε ένα από τα κλασικά-γραφικά κλισέ των συνεντεύξεων.

Ο... παλιός Λευτέρης Σακελλαρίου και ο... νέος Περικλής Μπουσινάκης, μίλησαν στο Sport24.gr για την σπουδαία νίκη των "κροκόδειλων" μέσα στο γήπεδο του Άρη με 2-0 και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον, προβληματίζοντας τους επερχόμενους αντίπαλους του Πανθρακικού.

Σακελλαρίου: Γεννημένος αρχηγός

Ο μόλις 21 ετών αμυντικός των πρασίνων, μίλησε για όλα. Για τις αλλαγές του Παύλου Δερμιτζάκη που είχαν ως αποτέλεσμα την αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας, το μέλλον του συλλόγου και σαν άντρας με... "καρύδια", πήρε επάνω του την ευθύνη για την εικόνα του Πανθρακικού στον πρώτο γύρο.

"Ο κ. Δερμιτζάκης έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική και στο πως πρέπει να αναπτυσσόμαστε μέσα στο γήπεδο, όμως μεγαλύτερη αλλαγή ήταν στην ψυχολογία. Στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής και ξέρει καλύτερα από τον καθένα το πως να μας φερθεί και να πάρει το καλύτερο.

Πλέον η ομάδα έχει ομοιογένεια. Καταρχάς να πω ότι όλοι είμαστε κοντά στην ηλικία. Αν προσέξατε τα παιδιά που έπαιζαν στην άμυνα είχαν μέσω όρο ηλικίας τα 20 με 21 χρόνια, αυτό πιστεύω βοήθησε ακόμα περισσότερο στο να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά και να στρώσουμε σαν ομάδα γενικά".

Για την σπουδαία νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο 21χρονος άσος μας τόνισε:

"Καταρχάς είμαστε χαρούμενοι, όλα τα παιδιά, γιατί δουλεύουμε σκληρά. Ειδικά μετά την άφιξη του κ. Δερμιτζάκη, ο οποίος έχει δώσει ομοιογένεια στην ομάδα. Πιο πολλοί είμαστε Έλληνες στην πλειοψηφία και μας έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία, την οποία έχουμε αφομοιώσει και προσπαθούμε να την βγάλουμε στο γήπεδο.

Ξέραμε ότι ο Άρης ήταν η ομάδα που δύσκολα μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα στην έδρα του, βέβαια δεν είχε την βοήθεια του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης δεν είναι μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα και στα δυο ημίχρονα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Αξιοπρέπεια και ευθύνη...

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Σακελλαρίου μας μίλησε για το μέλλον και το παρόν του συλλόγου, αφήνοντας μια πικρία για το ποια θα ήταν η τύχη της ομάδας, αν έπαιζε όπως στον δεύτερο γύρο.

"Μόνο και μόνο αν κάτσουμε και σκεφτούμε πως δεν είχαμε νίκη στον πρώτο γύρο, μπορεί κανείς να καταλάβει πως όχι μόνο αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά δεν κάναμε και αυτό που έπρεπε.

Δεν πιστεύω ότι ήταν μόνο θέμα προπονητή ή διοίκησης, ήτανε σε μεγαλύτερο βαθμό λόγω παικτών. Και εμείς φταίμε για την πορεία της ομάδας. Στόχος μας όμως από εδώ και πέρα, είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο.

Κοιτάζουμε τη συνέχεια, για να κλείσουμε την χρονιά με αξιοπρέπεια και να κοιτάξουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα για τη νέα σεζόν".

Μπουσινάκης: Νέος και με όραμα

Ο βενιαμίν των μεταγραφών Περικλής Μπουσινάκης, μας μίλησε για τα υπέρ και τα κατά την νίκης, που έγινε σε δυο μέρη, με τον Άρη και μας τόνισε πως αν δουλέψεις σκληρά τότε μπορείς να ελπίζεις στο καλύτερο.

"Στο ποδόσφαιρο δουλεύεις σκληρά και πάντα ελπίζεις. Προσπαθείς να κάνεις την καλύτερη σου εμφάνιση και αν είσαι τυχερός, έρχεται και το αποτέλεσμα που επιδιώκεις".

Για την διακοπή του αγώνα το Σαββάτο μας είπε:

"Υπάρχουν και υπέρ και κατά. Ο Άρης είχε ένα ημίχρονο να δώσει ακόμα, έτσι είχε την ευκαιρία να δουλέψει πιο σκληρά για να γυρίσει το ματς. Αν συνεχιζόταν το παιχνίδι εχθές (σ.σ. Σάββατο), θα ήταν πιο κουρασμένοι οι παίκτες του.

Όσο αφορά εμένα, μπορείς να πεις και γούρικο το ντεμπούτο μου, αλλά εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας και πως σε αυτό το λίγο διάστημα που έπαιξα βοήθησα, κάτι που ελπίζω να κάνω και στο μέλλον".

Κλείνοντας, για την χαμένη χρονιά μας δήλωσε:

"Εμείς κοιτάμε να κάνουμε ότι μπορούμε, έτσι ώστε να κλείσουμε την χρονιά αξιοπρεπώς. Με την έλευση του νέου προπονητή άλλαξαν όλα και πλέον κάνουμε τα σχέδια μας για τη νέα σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: