Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Τέρμα οι... δικαιολογίες!



Το σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή θα είναι και το πιο κρίσιμο όχι μόνο για τον Πανθρακικό, αλλά και για τον ίδιο τον Αλμπέρ Καρτιέ. Ο Γάλλος τεχνικός αυτή τη φορά –και πρώτη από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα- θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και θα παίξει το τελευταίο του «χαρτί» για να παραμείνει στον πάγκο.

Οι Ολίσε, Αρσενίεβιτς και Βελάσκο τέθηκαν στη διάθεση του Καρτιέ για το εν λόγω παιχνίδι και παρά τη δυσκολία του, όλοι στον Πανθρακικό θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη. Άλλωστε, ο μόλις ένας βαθμός συγκομιδή είναι απογοητευτικός για μία ομάδα που πέρυσι τέτοια περίοδο της είχαν «κολλήσει» το χαρακτηρισμό «έκπληξη της χρονιάς».


Ο Καρτιέ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη και (ίσως η τελευταία του) συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη και θα αναλύσει τα σχέδια του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, γιατί σίγουρα θα ερωτηθεί, να σχολιάσει και τις φήμες περί απομάκρυνσης του από τον πάγκο του Πανθρακικού. Άλλωστε, πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» ώστε να αποδεσμευτεί ο Γάλλος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: