Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Στόχος ο… εξελληνισμός.

Βλέποντας την ομάδα να μην μπορεί να νικήσει ούτε στα… φιλικά, η διοίκηση του Πανθρακικού είναι αποφασισμένη να πάρει μέτρα και να καταβάλλει την απέλπιδα προσπάθεια για να σώσει την… παρτίδα, παρά το γεγονός ότι οι ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία είναι ελάχιστες. Μετά την αποδέσμευση με τους Νουόκο και Νίματς, οι Κομοτηναίοι αναμένεται να συνεχίσουν το ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό, με στόχο τον εξελληνισμό της ομάδας. Δηλαδή να κρατήσουν περισσότερους Έλληνες, αφού το «πείραμα» με τους πολλούς ξένους και κοινοτικούς απέτυχε και να στρέψουν το βλέμμα τους στην ελληνική αγορά κατά την περίοδο των μεταγραφών.
Ήδη έχει ανακοινωθεί στους Μουνάφο, Τροΐζε και Καπετάνο ότι δεν υπολογίζονται και από αύριο θα φανεί κατά πόσο θα υπάρξει συμφωνία για λήξη της συνεργασίας με τους συγκεκριμένους παίκτες. Από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσουν κι άλλοι, αφού ακούγονται έντονα τα ονόματα των Οράκ, Ενγκαμπί και Ρούνιε.
Φυσικά, δεν πρόκειται να φύγουν όλοι οι ξένοι, παρά μόνο όσοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.
Όπως και να έχει, μέσα στον επόμενο μήνα θα φανεί πόσοι και ποιοι από το υπάρχον ρόστερ τα μείνουν τελικά στην Κομοτηνή.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: