Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Διοικητικό αλαλούμ στον Πανθρακικό;

Τα προβλήματα του Πανθρακικού φαίνεται πως δεν περιορίζονται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αφού εκτός από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τον έναν βαθμό σε δέκα παιχνίδια, ήρθαν στην επιφάνεια και τα διοικητικά προβλήματα.Η συνεννόηση μεταξύ των διοικούντων την ομάδα είναι λέξη μάλλον υπό εξαφάνιση, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο τη Δευτέρα (09/11).
Μέλος της διοίκησης του Πανθρακικού, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Αλμπέρ Καρτιέ από τον πάγκο της ομάδας, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου μάλλον τον… εξέθεσε.
Η παρουσία του Θόδωρου Σαββάκη στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ, υπό τη συνοδεία του Μάκη Κατσαβάκη (ο οποίος παρακολούθησε δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση του Πανθρακικού από κοντά), κάθε άλλο παρά ασφαλή χαρακτηρίζει τη θέση του Γάλλου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, με τον Σερραίο προπονητή να καραδοκεί. Και μπορεί ακόμα επίσημη ανακοίνωση να μην έχει υπάρξει, αφού ο Αλμπέρ Καρτιέ "πατάει" γερά πάνω στο συμβόλαιό του, ωστόσο μέσα στις επόμενες μέρες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.
Τη Δευτέρα η ομάδα είχε ρεπό και από την Τρίτη η προσοχή όλων στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.      www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: