Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Καρτιέ: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε ματς»

Συμβιβασμένος με την ιδέα πως ο Πανθρακικός δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί τη φετινή σεζόν, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλμπέρ Καρτιέ, ο οποίος ωστόσο εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του.Χωρίς διάθεση για να πει πολλά, εμφανώς απογοητευμένος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό, ο τεχνικός του Πανθρακικού Αλμπέρ Καρτιέ.

«Είμαι ικανοποιημένος από το πως παίξαμε. Μέχρι να γίνει το 1-0 δεν είχαμε δεχθεί ούτε μία φάση από τον αντίπαλό μας, ενώ μετά το πρώτο τέρμα που δεχθήκαμε όλα άλλαξαν. Ήταν πολύ δύσκολο μετά να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πλέον θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε ματς, δε θα τα παρατήσουμε, αν και είναι δύσκολα τα πράγματα».
"Για μας το παιχνίδι τελείωσε. Μετά το 2-0 ζήσαμε μία κατάσταση την οποία δεν μπορέσαμε να αντιστρέψουμε. Πριν δεχτούμε τα δύο τέρματα είχαμε τις ευκαιρίες να βρούμε δίχτυα, όμως δεν τα καταφέραμε. Το πρόβλημα που έχουμε στο σκοράρισμα φάνηκε ξανά. Δυστυχώς δεν έχουμε τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η Καβάλα".
Σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας και τις μηδαμινές πλέον πιθανότητες για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, ο Γάλλος τεχνικός είπε πως: "Το μέλλον μας πλέον δεν είναι στα χέρια μας. Το μόνο που θα κάνουμε είναι να μείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, να μην εγκαταλείπουμε ποτέ μία προσπάθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: