Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ενδιαφέρον για Καραμαλίκη.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στάθη Καραμαλίκη φέρεται να βρίσκεται ο Πανθρακικός απο τον Θρασύβουλο ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μάλιστα στο παιχνίδι της Β εθνικής Δόξα Δράμας-Θρασύβουλο πήγε μέλος της διοίκησης της ομάδας της Κομοτηνής για να τον δει.

Ο Πανθρακικός ο οποίος είχε ενδιαφερθεί και πριν δύο χρόνια για τον παίκτη φαίνεται πως έχει δεχτεί μια παρα πολύ δελεαστική πρόταση και έτσι το μόνο που μένει είναι αν θα αποκτηθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο ή τον Ιούνιο αφού έχει συμβόλαιο μέχρι τότε με την ομάδα.

Παράλληλα, ο Πανθρακικός συνεχίζει να κάνει ξεσκαρτάρισμα όσον αφορά σε παίκτες. Στην προκειμένη περίπτωση προς την έξοδο βρίσκεται ο Ντιαλό ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αλμπέρ Καρτιέ καθώς, ούτε στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με την Ξάνθη δεν χρησιμοποιήθηκε.

Επίσης, Καπετάνος και Τροίζι αναμένουν κάλεσμα απο τους ιθύνοντες της ομάδας για να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους. Πάντως, αμφότεροι είναι σαν ξένα "σώματα" αφού προπονούνται ξεχωριστά απο τους υπολοίπους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: