Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΣΟΚ στη Λάρισα – «Έφυγε» ο Ντε Νίγκρις…

ΣΟΚ στη Λάρισα – «Έφυγε» ο Ντε Νίγκρις…
Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Ο Μεξικανός επιθετικός της Λάρισας εξέπνευσε στις 03:30 τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.
Ο φορ της ΑΕΛ ένιωσε δυσφορία κατά τη διάρκεια που κοιμόταν και η σύζυγός του κάλεσε το ασθενοφόρο. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποφευχθεί το μοιραίο, καθώς οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα και ο παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή πριν καν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης. Από εκεί, σήμερα το πρωί θα τον πάνε στο Γενικό Νοσοκομείο προκειμένου να γίνει νεκροψία, καθώς ο Ντε Νίγκρις δεν αντιμετώπιζε το παραμικρό πρόβλημα υγείας.
Ο Ντε Νίγκρις είχε γεννηθεί την 1η Απριλίου του 1978. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μοντερέι της πατρίδας του, στην οποία έπαιξε ως το 2002. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Βιγιαρεάλ, Πούμας, Σάντος, Γκαζιάντεσπορ. Αποκτήθηκε από τους «βυσσινί» τον Αύγουστο και είχε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τις 6 ως βασικός και 434 λεπτά συμμετοχής, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκολ.
ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ
Ημ/νία Γέννησης: 01/04/1978
Εθνικότητα: Μεξικάνος
Ύψος: 1.86 εκ.
Θέση: Επιθετικός
Προηγούμενες ομάδες: Μοντερέι, Αμέρικα, Βιγιαρεάλ, Πόλι Εχίδο, Όνσε Κάλντας, Πουέμπλα, Πούμας, Σάντος, Γκαζιάντεπσπορ, Άνκαρασπορ, Ανκαραγκουτσού
Αποκτήθηκε από την ΑΕΛ: Αύγουστος 2009
Διεθνής: Ανδρών Μεξικού (17 ματς – 4 γκολ)

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: