Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Δεν επέτρεψαν σε Καπετάνο και Τροΐζι να προπονηθούν!!!

Σαν να μην έφτανε η ειδοποίηση που δέχτηκαν την Τρίτη οι Κώστας Καπετάνος και Εμανουέλε Τροΐζι, πως πλέον δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Αλμπέρ Καρτιέ, η Τετάρτη (11/11) περιελάμβανε ακόμα μία δυσάρεστη έκπληξη για τους δύο παίκτες, στους οποίους δεν επιτράπηκε να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα! Μάλιστα ο Έλληνας μέσος ζήτησε και είχε συνάντηση με άτομο της διοίκησης προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του, αφού δεν φαίνεται διατεθειμένος να λύσει αυτή την εβδομάδα το συμβόλαιό του, όπως του ζητήθηκε!
Στα ονόματα των Κωνσταντινίδη, Ρούνιε και Οράκ, έχουν προστεθεί ακόμα πέντε ποδοσφαιριστές που αναμένεται να περάσουν την πόρτα της εξόδου, και οι οποίοι θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Σε ότι αφορά τον Νουόκο, που και αυτός ενημερώθηκε πως θα πρέπει να βρει ομάδα, ο Νιγηριανός μέσος μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από την Κομοτηνή.www.contra.gr
Επίσης στο στόχαστρο για αποχώρηση είναι και ο Ενγκαμπί. Ο τελευταίος έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του Πανθρακικού λόγω των συχνών του τραυματισμών και όχι τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: