Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Συνεχίζουμε με Καρτιέ!

Tην εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του Αλμπέρ Καρτιέ αποδεικνύουν με πράξεις οι άνθρωποι του Πανθρακικού, αφού παρά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, φαίνεται να δικαιώνεται η χθεσινή «συγκινητική» εμφάνιση της ομάδας που χειροκροτήθηκε σχεδόν από όλους και έδωσε υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο στην Κομοτηνή.

Χθες βράδυ, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, κ. Σαββάκης, έλεγε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του πως η ομάδα έδειξε σαφή βελτίωση και μαχητικότητα, παρά τις τόσες απουσίες από την αρχή της χρονιάς και η διοίκηση πήρε την απόφαση να «ανανεώσει» την εμπιστοσύνη της προς τον Αλμπέρ Καρτιέ, η θέση του οποίου ήταν «στον αέρα» όλο το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, η χθεσινή πρώτη παρουσία του Αρσενίεβιτς – που ήταν εξαιρετικός στη δεξιά πλευρά της ομάδας – έκανε τους ανθρώπους του συλλόγου να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικές ήταν οι απουσίες σημαντικών παικτών από την αρχή της σεζόν, και οτι πράγματι μπορούν να ελπίζουν σύντομα σε καλύτερες μέρες…

Ακόμη, όλοι τώρα περιμένουν τον Ιανουάριο ώστε να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που «πονάει» περισσότερο, ενώ δηλώνουν πως η μάχη της σωτηρίας δεν έχει χαθεί και είναι αποφασισμένοι να τη δώσουν μέχρι το τέλος!. Ακόμη, περιμένουν την ένταξη από τον Ιανουάριο του Κασάρ στην άμυνα του Πανθρακικού, ο οποίος αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις.

Χθες, και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ προήλθαν από εντελώς αβίαστα λάθη της άμυνας... Γεγονός, πάντως, είναι πως η χθεσινή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος αποτέλεσε ένα «μάθημα» για όλους, αφού μετά το «βαρύ» 2-0 οι παίκτες του Καρτιέ έπαιξαν «στο μισό γήπεδο» το Δικέφαλο πραγματοποιώντας… «λιονταρίσια» εμφάνιση!.

Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς, αρκετοί παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα για την ήττα, ενώ όλοι τα είχαν με την ατυχία της ομάδας τους…


Ωραίοι γείτονες…

Πικραμένοι νοιώθουν οι άνθρωποι του Πανθρακικού αφού παρά το γεγονός ότι έδωσαν 2.000 εισιτήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά το 0-2 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν εν χορώ «εκεί, εκεί, στη Β΄ Εθνική»… «Ωραίοι γείτονες είστε…» σχολίαζαν απογοητευμένοι οι άνθρωποι της ομάδας της Κομοτηνής… Μάλιστα, υπενθύμιζαν την πώληση του Μουμίν από τον Πανθρακικό στον ΠΑΟΚ. Φαίνεται πως το ρητό του Διογένη πως «Δεν υπάρχει χειρότερη ατυχία στη ζωή από έναν κακό γείτονα» βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε αυτήν την περίπτωση…


Μεγάλη νίκη οι μικροί!



Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισαν χθες οι «μικροί» του Πανθρακικού κόντρα στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ. Με την ομάδα της Θράκης, αγωνίστηκε και ο νεαρός (17 ετών) Αφρικανός Μπελέκ που μάλιστα σκόραρε πάλι και – έχοντας «βγάλει μάτια» σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί – σύντομα θα αποκτήσει γαλλικό διαβατήριο αφού προορίζεται τον Ιανουάριο για την πρώτη ομάδα.
www.derby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: